Palvelut

Kyytisi on puhelinsoiton tai viestin päässä!

Meiltä on vaivatonta tilata kyyti 1-4 hengelle maksuttomasta numerosta (ei palvelunumeromaksua) tai viestillä WhatsAppin  kautta. Muistathan kirjoittaa nimesi ja tarkan lähtöosoitteesi viestiin. Sovelluksen kautta tilatessa saat 1€ alennuksen kyydistä!

Taksinumeromme:

040-8515000

Ennakkotilaukset

Voit tilata kyytisi myös etukäteen, jotta saisit kyytisi juuri oikeaan aikaan oikeaan paikkaan. 30 minuuttia tai sitä ennen varatuista kyydeistä veloitetaan 6€ lisämaksu lukuun ottamatta säännöllisiä vakioasiakkaita. 

Ennakkotilausta voi myös kysellä täältä, jos esimerkiksi tarvitset kyytiä pidemmälle matkalle. 
Taksalaskurista voi laskea hinta-arvion tarvitsemallesi kyydille. 

Kaipaatko kauppa-apua?

Tarvitsisitko kyydin lisäksi myös jonkun apua kantamaan painavat kassit kauppareissulla? Kuljettaja voi ilomielin auttaa sinua tässä ja tulla mukaan kantoavukseksi taksin normaalilla aikaveloitushinnalla (0,95€/min). 

Lemmikit ja matkatavarat mukaan!

Meille on ihan OK, jos karvaiset tai vähemmän karvaiset kaverisi tulevat mukaan matkaan!  Eläinkuljetukista veloitetaan +2,80€, mutta pienemmät lemmikit kulkevat maksutta. Myöskään matkalaukuista emme veloita erikseen.
Huomioithan kuitenkin eläimille ja matkatavaroille tarvittavan tilan.

Yrityskuljetukset

Tarvitseeko yrityksesi säännöllisiä tai satunnaisia kyytejä 1-4 henkilölle? 
014-Taksin kanssa onnistuu molemmat ja laskutus voidaan järjestää tarpeen mukaan laskulla tai kyydin yhteydessä. Kysy tarjousta! 

KELA-kyyti suunnitteilla

Meiltä ei valitettavasti vielä ole tarjota KELA-kyytejä, mutta palvelu on tarkoitus tulla valikoimaan lähiaikoina.